nuvilljaglevaigen.blogg.se

Välkommen du som har gått sönder.

Stresstålig? (Aka kryss i taket, vi har köpt lägenhet!)

Publicerad 2015-05-31 16:46:07 i Att le inombords, Fibromyalgi, Funderingar, Glädje och Sorg, Slutsatser, Tacksamhet i det lilla,

Min självbild är att jag är stresstålig. När jag får frågan på arbetsintervjuer säger jag med stor övertygelse att stress inte är ett problem för mig, att jag fungerar väl i stressiga situationer. Min självbild har späts på av att kollegor flertalet gånger sagt mig att jag alltid verkar väldigt lugn och samlad under press, att inget syns utanpå.
 
Jag tror dock att jag måste revidera min självbild. För fibromyalgin har gjort mig extremt stress-känslig. 
 
Det syns fortfarande ingenting utanpå. Men värken ökar drastiskt. Magen blåser upp sig och sömnen försvinner. Jag som sällan (Tack GODE Gud!) har sömnproblem av min värk på natten, till skillnad från ca 70% av alla andra med fibromyalgi, får plötsligt så mycket värk att jag inte kan sova. 

Den senaste veckan har så varit fallet. Det började med att jag låg hemma sjuk och uttråkad och råkade gå in på Hemnet, det fortsatte med en spontan lägenhetsvisning samt en förfärlig budgivning och det slutade med att vi köpte en lägenhet. 

Sammanfattningsvis har kroppen ännu inte hämtat sig från denna anspänning. Men vad gör det? Om två månader flyttar vi till denna fantastiska balkong!!!



Om

Min profilbild

Jag läste i en tidning om en kvinna som blivit beroende av att läsa andras bloggar och sedan blivit deprimerad eftersom hennes liv inte var så "perfekt" som deras. Jag önskar att denna bloggen inte ska vara en sådan blogg. Denna blogg är en hyllning till livet, i både glädje och sorg. I en tillvaro som inte är svartvit och inte är perfekt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela