nuvilljaglevaigen.blogg.se

Välkommen du som har gått sönder.

Att demolera eller inte demolera?

Publicerad 2018-04-30 16:27:36 i Att le inombords, Att ta hand om ett barn.,

Ibland undrar jag om någon i hemlighet langar uppåttjack till bebis E. Jag tittar på honom och ser en liten Duracellkanin i bebisformat. 

Förra veckan inledde han med en blåtira efter ett misslyckat försök att bestiga vår bokhylla. Denna vecka inledde han i vanlig ordning med att dra ut hela toarullen och fortsatte sedan med att fördela sugrör över  köksgolvet. Ungefär då bestämde jag att det var dags för oss att lämna bostaden. Efter att ha fått krypa av sig på lekplatsen begav vi oss till biblioteket där min plan var att få en stilla stund med nån härligt pedagogisk pekbok i myshörnan. Vi har ju trots allt (efter mååååånga försök) tagit oss igenom en hel pekbok hemma. 

Bebis E hade dock andra planer för detta sitt första biblioteksbesök. Metodiskt började han plocka ut bok efter bok från lådor och hyllor. Efter åtskilliga misslyckade försök att avleda honom med böcker fulla av bilder som borde tilltala, mycket städning, en bajsblöja och en (aningen dömmande) sned blick ifrån bibliotikarien, retirerade vi hemåt. Dock med en rejäl omgång pekböcker i en kasse. 

Skam den som ger sig. 
(null)


Om

Min profilbild

Jag läste i en tidning om en kvinna som blivit beroende av att läsa andras bloggar och sedan blivit deprimerad eftersom hennes liv inte var så "perfekt" som deras. Jag önskar att denna bloggen inte ska vara en sådan blogg. Denna blogg är en hyllning till livet, i både glädje och sorg. I en tillvaro som inte är svartvit och inte är perfekt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela